MEMBERS CLUB

Vänd motgång till framgång tillsammans med Alfred.H

BLI MEDLEM

Meningsfullt mode

Ställer du upp för oss, ställer vi upp för andra! När du blir medlem i vår Members Club får du tillgång till våra limiterade utgåvor. Vid varje köp av dessa limiterade utgåvor så går 5% oavkortat till en av organisationerna vi samarbetar med.

Alfred.H Fashion with purpose

Samarbetspartners

Fryshuset aktiviteter

Stiftelsen Fryshuset är en ideell organisation som är religiöst och politiskt oberoende. Fryshuset bedriver ett 60-tal olika verksamheter på flera orter runt om i Sverige, där unga har möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete.

Fryshuset mentorskap

Värdegrunden är vår viktigaste kompass och står för den handlingskraft som uppstår när passioner, perspektiv, kunskap och generationer enas under samma tak.  Vårt arbete bygger på kärlek och en tro på människan. Vi arbetar alltid för något – inte emot. Med en stark övertygelse om att när vi riktar energin rätt kan alla människor, med stöd av positiva sammanhang och medmänniskor, resa sig och gå framåt.

Fryshuset utbildning

Projektet riktar sig till unga i åldrarna 12-24 år med fokus på unga som lever och växer upp i socialt stigmatiserade områden och/eller ungdomar som saknar vuxna förebilder och är i behov av extra stöd. Målgruppen hittar vi inom skola, fritidsverksamhet, socialen, boenden och andra ideella projekt. På Fryshuset kommer vi också i kontakt med denna kategori av ungdomar regelbundet.

{formbuilder:ODg2MQ==}